Skip to main content
  • Νηπιαγωγείο Αερόστατο Πάτρα Νηπιαγωγείο Αερόστατο Πάτρα
  • Παιδικός Σταθμός Αερόστατο Πάτρα Παιδικός Σταθμός Αερόστατο Πάτρα
  • Παιδικός Σταθμός Νηπιαγωγείο Πάτρα Παιδικός Σταθμός Νηπιαγωγείο Πάτρα
  • Παιδικός Σταθμός Νηπιαγωγείο Αερόστατο Παιδικός Σταθμός Νηπιαγωγείο Αερόστατο
  • Παιδικός Σταθμός Νηπιαγωγείο Αερόστατο Πάτρα Παιδικός Σταθμός Νηπιαγωγείο Αερόστατο Πάτρα

Είδαν την προβολή: 114307

Παιδικός Σταθμός Νηπιαγωγείο Αερόστατο (Πάτρα)


Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο Αερόστατο στην Πάτρα.

Όλα ξεκίνησαν πριν 35 χρόνια σαν μία ιδέα… μία ιδέα που έγινε πραγματικότητα το 1990, όταν μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον γεννήθηκε στην Πάτρα ο Παιδικός/Βρεφονηπιακός Σταθμός – Ιδ. Νηπιαγωγείο “ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ“. Κίνητρό μας ήταν η αγάπη για το παιδί και η επιθυμία να δημιουργήσουμε ένα σχολικό περιβάλλον με βασικά συστατικά του το παιχνίδι, τη δημιουργικότητα και το χαμόγελο! Έτσι και έγινε… και το ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι του…!

Στο ταξίδι αυτό δεν ήμασταν ποτέ μόνοι μας, είχαμε το καλύτερο πλήρωμα, τους παιδαγωγούς μας, που όλα αυτά τα χρόνια κάνουν πράξη την παιδαγωγική φιλοσοφία μας και με την αγάπη τους μεταμορφώνουν καθημερινά τις τάξεις μας σε έναν μαγικό κόσμο για όλα τα παιδιά προσχολικής ηλικίας!

Με πυξίδα την φαντασία και παιχνίδι, όλα αυτά τα χρόνια χαράζουμε την πορεία μας στον πιο όμορφο χάρτη και φυσικά έχουμε τον καλύτερο σύμμαχο στα υπέροχα ταξίδια μας, εσάς τους γονείς! Γινόμαστε ήρωες των δικών μας παραμυθιών! Χτίζουμε κάστρα, ακολουθούμε το καράβι του Οδυσσέα μέχρι το νησί της Καλυψώς, περπατάμε στην έρημο ανάμεσα στις πυραμίδες, ψαρεύουμε παρέα με τους πιο αστείους Εσκιμώους…

Ξεκινώντας από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ανάπτυξης, το ΒΡΕΦΙΚΟ και το ΜΕΤΑΒΡΕΦΙΚΟ μας τμήμα είναι έτοιμα να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο την φροντίδα των παιδιών και να τα γεμίσουν με χαμόγελο, μέσα από ένα πρόγραμμα πλούσιο σε διασκεδαστικές δραστηριότητες που ενεργοποιούν τις αισθήσεις και την νοημοσύνη τους! Το ΠΡΟ-ΠΡΟΝΗΠΙΟ βάζει τις πιο δυνατές βάσεις στην πυραμίδα της συναισθηματικής και γνωστικής ανάπτυξης των παιδιών, κρατώντας τους το χέρι σε αυτό το τόσο γρήγορο αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητο “σκαλοπάτι” της ανάπτυξης τους! Φτάνοντας στην νηπιακή ηλικία, το παιδί μπαίνει πια σε μία πιο ώριμη φάση, που η ίδια η φύση το καλεί να γίνει πιο αυτόνομο και του δίνει την δύναμη να πάρει πρωτοβουλίες και να πατήσει γερά στα πόδια του! Το ΠΡΟΝΗΠΙΟ και το ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, ακολουθώντας ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο βάσει των πιο σύγχρονων μοντέλων της παιδαγωγικής, αποτελούν το αποκορύφωμα της παιδαγωγικής φιλοσοφίας μας, δημιουργώντας ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον για τα παιδιά αυτής της ηλικίας, πάντα μέσα από το παιχνίδι!

Στην σελίδα ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ μπορείτε να βρείτε αρκετές πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση και την λειτουργία του σχολείου μας και φυσικά θα ήταν χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να προγραμματίσουμε μία συνάντηση στον χώρο μας και να έχετε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση, γνωρίζοντας τις εγκαταστάσεις του σχολείου μας από κοντά!

Μαζί καταφέρνουμε όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργούμε ευτυχισμένους ανθρώπους, έτοιμους να κάνουν τα πρώτα τους, δυνατά βήματα μέσα στον κόσμο των μεγάλων! Στον ουρανό της Πάτρας μας, το ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ συνεχίζει να πετάει, παίρνοντας μαζί του όλα τα παιδιά στις περιπέτειες του, γεμίζοντάς τα με εμπειρίες και γνώση, μα πάνω απ’ όλα με χαρά!

Σας περιμένουμε και εσάς να ξεκινήσετε ένα φανταστικό ταξίδι μαζί μας!