Skip to main content
  • Φροντιστήριο Απόλυτο Φροντιστήριο Απόλυτο
  • Απόλυτο Βριλήσσια Απόλυτο Βριλήσσια
  • Φροντιστήρια Βριλήσσια Φροντιστήρια Βριλήσσια
  • Φροντιστήρια Απόλυτο Βριλήσσια Φροντιστήρια Απόλυτο Βριλήσσια
  • Φροντιστήριο Απόλυτο Βριλήσσια Φροντιστήριο Απόλυτο Βριλήσσια

Είδαν την προβολή: 36133

Φροντιστήριο "το Απόλυτο" (Βριλήσσια)


Φροντιστήρια "το Απόλυτο" στα βόρεια προάστια (Βριλήσσια)

Μετά από πολυετή φροντιστηριακή εμπειρία και τη φιλοδοξία μου για ουσιαστική προσφορά στο μαθητή, δημιουργήθηκε το φροντιστήριο Το Απόλυτο.

Κατά τη διάρκεια των ετών, είδα μαθητές να αλλάζουν, να προσπαθούν περισσότερο, όταν κάποιος πίστεψε σε αυτούς και στη δυναμική του μυαλού τους, όταν άκουσε τις επιθυμίες και τους στόχους που οι ίδιοι έθεσαν στον εαυτό τους! Και τα κατάφεραν! Είδα και άλλους που ήταν πολύ κοντά στο απόλυτο που με τη σωστή καθοδήγηση και οργάνωση, το πέτυχαν!

Είναι μαγικό, να βρίσκεσαι δίπλα σε αυτά τα παιδιά την ώρα που ανακαλύπτουν ότι μπορούν να κατακτήσουν τους στόχους τους! Έχω μάθει να παρατηρώ τους μαθητές, να αντιλαμβάνομαι τις ανησυχίες τους και να στέκομαι δίπλα τους με στόχο το ξεδίπλωμα των πλεονεκτημάτων τους!

Γιατί η επιτυχία απαιτεί τη γνώση, και η γνώση Tο Απόλυτο!

Δημιουργήσαμε λοιπόν ένα χώρο ζεστό, που κάθε μαθητής θα θέλει να βρίσκεται σε αυτόν, θα αισθάνεται άνετα, θα ρωτά και θα εξελίσσεται! Οι καθηγητές μας, θα είναι στήριγμα σε αυτόν, πρόθυμοι να τον βοηθήσουν! Εστιάζουμε στην ποιότητα και πιστεύουμε στη δύναμη που κρύβει κάθε μαθητής μέσα του!

Αυτό είναι το όραμα μου και δημιουργήθηκε η ομάδα που μπορεί να το πετύχει! Γιατί η επιτυχία απαιτεί τη γνώση, και η γνώση Tο Απόλυτο!

Φροντιστήριο Απόλυτο Βριλήσσια