Skip to main content
  • Φροντιστήριο Διδασκαλείο Ρέθυμνο Φροντιστήριο Διδασκαλείο Ρέθυμνο
  • Φροντιστήριο Διδασκαλείο στο Ρέθυμνο Φροντιστήριο Διδασκαλείο στο Ρέθυμνο
  • Φροντιστήριο Διδασκαλείο Φροντιστήριο Διδασκαλείο
  • Διδασκαλείο Ρέθυμνο Διδασκαλείο Ρέθυμνο
  • Φροντιστήριο Ρέθυμνο Φροντιστήριο Ρέθυμνο
  • Φροντιστήρια Διδασκαλείο στο Ρέθυμνο Φροντιστήρια Διδασκαλείο στο Ρέθυμνο
  • Φροντιστήρια Ρέθυμνο Φροντιστήρια Ρέθυμνο
  • Φροντιστήρια Διδασκαλείο Φροντιστήρια Διδασκαλείο
  • Διδασκαλείο στο Ρέθυμνο Διδασκαλείο στο Ρέθυμνο
  • Φροντιστήρια Διδασκαλείο στο Ρέθυμνος Φροντιστήρια Διδασκαλείο στο Ρέθυμνος

Είδαν την προβολή: 63002

Φροντιστήριο Διδασκαλείο (Ρέθυμνο)


Φροντιστήρια Μεσης Εκπαίδευσης "Διδασκαλείο" στο Ρέθυμνο.

Στο φροντιστήριο “Διδασκαλείo” σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να επιτύχουν τους στόχους και τα όνειρα τους.

Κίνητρό μας είναι η χαρά που εισπράττουμε με την επιτυχία του κάθε μαθητή μας.

Στο φροντιστήριο “Διδασκαλείo” ο μαθητής έχει πλήρη υλικοτεχνική και εκπαιδευτική υποστήριξη.

·      Προσεγμένα βιβλία σημειώσεων, γραμμένα από τους καθηγητές μας, προϊόν  της πολυετούς διδακτικής εμπειρίας μας.

·      Πρόγραμμα σπουδών που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών μας, οι οποίοι κατατάσσονται σε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα.

·      Ετήσιο πρόγραμμα διαγωνισμάτων ώστε να αφομοιώνεται η ύλη, να εξασκούνται οι μαθητές σε εξετάσεις προσομοίωσης, αλλά  και να διαπιστώνονται τυχόν κενά, ώστε να αντιμετωπίζονται έγκαιρα.

·      Έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα καθηγητών στέκεται δίπλα στο μαθητή και μάχεται μαζί του για το όραμά του. 

Στο φροντιστήριο “Διδασκαλείo” ο μαθητής θα βρεθεί σ’ ένα σύγχρονο περιβάλλον με όμορφες αίθουσες, διαμορφωμένο στις απαιτήσεις της  εποχής, εξοπλισμένο με όλες τις νέες διαδραστικές τεχνολογίες. Δεν είναι όμως, μόνο αυτά.

Κύριο μέλημα μας είναι η παιδαγωγική προσέγγιση του μαθητή, τον οποίο θεωρούμε ξεχωριστή προσωπικότητα και οντότητα, με ιδιαίτερες κλίσεις και ταλέντα. Έτσι, στεκόμαστε δίπλα του, οργανώνοντας τη μελέτη του και στηρίζοντας τον ψυχολογικά καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής του. Θέλουμε ο μαθητής να νιώθει ότι είμαστε συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι του.

Στα παραπάνω κρίσιμο ρόλο παίζει η επικοινωνία και η συνεργασία με τους γονείς. Πέρα από τις τρεις προγραμματισμένες ενημερώσεις, που οργανώνονται από το Φροντιστήριό μας στη διάρκεια της χρονιάς, ο γονιός μπορεί να ενημερώνεται, όποτε αυτός επιθυμεί, από τους διδάσκοντες για τις επιδόσεις του παιδιού του, με προσωπικά ραντεβού που μπορεί να κλείσει στη γραμματεία μας. Επιπλέον λειτουργεί ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας υπάρχει μηνιαία ενημέρωση. Παράλληλα, προβαίνουμε σε ενημέρωση του γονέα, όταν το κρίνουμε απαραίτητο, ώστε να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα έγκαιρα.

Στο Διδασκαλείo” θεωρούμε πολύ σημαντικό τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών μας, καθώς η προσπάθεια που καταβάλλουν θα πρέπει να συνδυαστεί με την σωστή επιλογή σχολής. Επιλογή που θα είναι απόλυτα ταιριαστή στα θέλω και στις δεξιότητες του παιδιού, ενώ παράλληλα θα ανοίγει τις πόρτες για το μέλλον που ονειρεύεται το ίδιο. 

Κάθε χρόνο διοργανώνουμε δωρεάν ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού με την EMPLOY EDU, μια από τις πλέον έγκυρες εταιρείες συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη χώρα μας. Έτσι οι μαθητές μας και οι γονείς τους  πληροφορούνται για όλα τα νέα δεδομένα στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας. 

Επίσης, έχουμε στο δυναμικό μας την ειδική σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Βάλια Κανελλάκη. Μέσω ατομικών συνεδριών και με την καθοδήγησή της, ο μαθητής ανακαλύπτει τις κλίσεις του, τα ενδιαφέροντά του και επιλέγει τις σχολές που πραγματικά τον ενδιαφέρουν.

Προέκταση του Επαγγελματικού Προσανατολισμού είναι και η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου των μαθητών μας, που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Αφού ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με το μαθητή και τους γονείς του αφιερώνουμε όσο χρόνο απαιτείται, ώστε να επιλυθούν απορίες, να ιεραρχηθούν σωστά οι στόχοι και να αποφευχθούν λάθη.

Δεν ξεχνάμε φυσικά ότι οι μαθητές μας είναι…παιδιά. Έφηβοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία οι οποίοι έχουν ανάγκη να αποφορτίζονται από την πίεση της μαθητικής τους καθημερινότητας. Εμείς λοιπόν προσπαθούμε να τους δίνουμε ευκαιρίες για κάτι τέτοιο μέσω των εκδηλώσεων που διοργανώνουμε.

Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν γίνει θεσμός κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όπως η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Αποκριάτικο μας πάρτυ και η εκδήλωση των Αποφοίτων. Ωστόσο, διαρκώς οργανώνουμε καινούριες εκδηλώσεις.

Μεγάλη και αναγνωρίσιμη είναι η κοινωνική δράση του Φροντιστηρίου μας.

Στο Διδασκαλείo” συναισθανόμενοι τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί η Ελληνική οικογένεια τα τελευταία χρόνια, έχουμε προσαρμόσει τα δίδακτρά μας, ώστε αυτά να είναι προσιτά και να μη στερούνται οι μαθητές την ευκαιρία να έχουν ουσιαστική βοήθεια στην προσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε μέσα από τη μόρφωση να ανοίξουν καλύτερες προοπτικές. 

Παράλληλα, ειδικές τιμές έχουν θεσπιστεί για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, όπως επίσης και για τις οικογένειες που έχουν αδέλφια στο Φροντιστήριό μας.

Πιστεύοντας ότι η νεολαία μας πρέπει να βρίσκει υγιείς διεξόδους ενασχόλησης, στηρίζουμε με τις ετήσιες χορηγίες μας, αθλητικούς συλλόγους, όπως τον ΟΠΕΡ, το ΑΡΚΑΔΙ, την ΑΚΑΔΗΜΙΑ. Επιπλέον, είμαστε χορηγοί και σε πολλές σχολικές εκδηλώσεις, όπως ετήσιους χορούς, αλλά και αθλητικά τουρνουά.

Στο φροντιστήριο “Διδασκαλείο” κάθε μαθητής αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστή οντότητα και ως το κέντρο του “μικρόκοσμού” μας. Για όλους εμάς, η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν τα παιδιά και οι οικογένειές τους, μετατρέπεται σε αίσθημα ευθύνης, το οποίο αποτελεί παράλληλα, στάση ζωής. 

Στόχος μας είναι τόσο ο μαθητής, όσο και οι γονείς, να νιώθουν ότι έχουν κοντά τους ανθρώπους ικανούς να τους βοηθήσουν πραγματικά και ουσιαστικά. 

 

Γιατί: ‘Μαζί φροντίζουμε το μέλλον σου’