Skip to main content
  • Φροντιστήρια Παπαδέα Περιστέρι Φροντιστήρια Παπαδέα Περιστέρι
  • Φροντιστήριο Παπαδέα Περιστέρι Φροντιστήριο Παπαδέα Περιστέρι
  • Παπαδέα Περιστέρι Παπαδέα Περιστέρι
  • Φροντιστήρια Περιστέρι Φροντιστήρια Περιστέρι

Είδαν την προβολή: 21934

Φροντιστήριο Παπαδέα (Περιστέρι)


Φροντιστήρια Παπαδέα στα Δυτικά Προάστια (Περιστέρι)

Η φροντιστηριακή εκπαίδευση αποτελεί διαχρονικά έναν από τους βασικότερους πυλώνες του ανταγωνιστικού εκπαιδευτικού μας συστήματος, έχοντας αναλάβει την προετοιμασία των μαθητών όλων των βαθμίδων με σκοπό την πολυπόθητη επιτυχία. Και μπορεί να μην υπάρχει μαγική συνταγή για όλους, όμως τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα έχουν βρει τη «φόρμουλα» που πετυχαίνει.

Εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας υψηλού επιπέδου και προσφέροντας προγράμματα σπουδών σχεδιασμένα με λεπτομέρεια, από την πρώτη κιόλας εκπαιδευτική ώρα, τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα συνεχίζουν να στηρίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά εδώ και 40 χρόνια.

Μάλιστα, η στρατηγική διαβάσματος και προετοιμασίας για τις εξετάσεις βασίζεται αποκλειστικά στην ιδιοσυγκρασία και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή, καταφέρνοντας έτσι να προσφέρουν προσωποποιημένη στήριξη για τον κάθε υποψήφιο, ώστε συνδυαστικά με τη δική του μελέτη και προσπάθεια να οδηγηθεί στην επίτευξη των στόχων του.

Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα πρωταγωνιστούν στη Μέση Εκπαίδευση σε Περιστέρι, Αιγάλεω και Χαϊδάρι, όπου λειτουργούν 4 εκπαιδευτικά κέντρα με υπερσύγχρονο οπτικοαουστικό υλικό και αίθουσα – αμφιθέατρο, παρέχοντας στους μαθητές όμορφους, ασφαλείς και οργανωμένους χώρους διδασκαλίας. Μετρώντας 14.000 επιτυχόντες επιστήμονες κάθε κλάδου και 120 μαθητές που μπήκαν πρώτοι στη σειρά εισαγωγής στη Σχολή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα ξεχωρίζουν για τις πρωτιές τους με το μότο:
Ό,τι ονειρεύεσαι γίνεται.
Ό,τι αγαπάμε γίνεται.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε.