Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 08:33

Βάσεις 2016

Από σήμερα χιλιάδες υποψήφιοι γνωρίζουν αν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της αρεσκείας τους, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα ή θα ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους του χρόνου.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης αναδείχθηκε το καλύτερο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας σύμφωνα με την κατάταξη των Times και μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία του εδώ.

Είστε εκπαιδευτικός; Δείτε πόσο υψηλό είναι το επίπεδο της Ενσυναίσθησης, της Ενεργητικής σας Ακρόασης και της Αποτελεσματικότητας στο διδακτικό έργο!

Οι διαδικασίες πρόσβασης και επιλογής των υποψηφίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις Γενικού Λυκείου με το σύστημα εισαγωγής που θεσπίστηκε με το Ν. 4186/2013 «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις» (ΦΕΚ 193 Α ́), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, προβλέπονται στην απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 11:05

Βάσεις 2015

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής 2015 από το υπουργείο Παιδείας. Αισθητή πτώση σε Ιατρικές και Νομικές. Κάθετη πτώση σε σχολές της Περιφέρειας και συγκρατημένη "βουτιά" στις σχολές των κεντρικών πανεπιστημίων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο σύστημα εισαγωγής σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ για τo σχολικό έτος 2015-16. Τρεις ομάδες προσανατολισμού και ένα μάθημα-μπαλαντέρ.

Σελίδα 1 από 24

50 δημοφιλείς αναζητήσεις