Είστε εκπαιδευτικός; Δείτε πόσο υψηλό είναι το επίπεδο της Ενσυναίσθησης, της Ενεργητικής σας Ακρόασης και της Αποτελεσματικότητας στο διδακτικό έργο!

Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2014 10:54

Καμπάνια για ιδιαίτερα μαθήματα

Το idiaitera-mathimata.net επενδύει και φέτος, όπως και στα δύο προηγούμενα χρόνια της λειτουργίας του, στην αρχή της σχολικής χρονιάς, και δημιουργεί μια μεγάλη καμπάνια προβολής για τα ιδιαίτερα μαθήματα. Πριν δύο χρόνια προτεραιότητα στην τότε καμπάνια ήταν τα ιδιαίτερα μέσης εκπαίδευσης, πέρυσι η καμπάνια αφορούσε στα ονόματα των περιοχών από όπου γίνονται οι αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα.

Φέτος την τιμητική τους έχουν τα ιδιαίτερα ξένων γλωσσών (αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, γερμανικά, κ.α.)


Δείτε περισσότερα για την καμπάνια προβολής.

 

Δείτε τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών για το έτος 2014 - 2015 σε Περιφεριακές Διευθύνσεις, Διευθύνσεις Β-θμιας & Α-θμιας Εκπαίδευσης και Ιερές Μητροπόλεις.

Οι έγκυρες αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ανήλθαν σε 8.358. Από τις παραπάνω αιτήσεις ικανοποιήθηκαν 751, ποσοστό 8,99% σε αντίθεση με την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση όπου το ποσό ικανοποίησης έφτασε το 41,53%

Απόφαση για την παράταση του διδακτικού έτους μέχρι τις 4 Ιουλίου 2014 υπέγραψε ο Υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, αρμόδιος για θέματα Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης.

Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 21:39

Το εκπαιδευτικό προφίλ της Ελλάδας

Δείτε τους δείκτες που περιγράφουν το εκπαιδευτικό προφίλ της Ελλάδας.

Σελίδα 1 από 17

50 δημοφιλείς αναζητήσεις