Είστε εκπαιδευτικός; Δείτε πόσο υψηλό είναι το επίπεδο της Ενσυναίσθησης, της Ενεργητικής σας Ακρόασης και της Αποτελεσματικότητας στο διδακτικό έργο!

 

Ακούμε συχνά, κυρίως τους γονείς, να κατηγορούν τα βιντεοπαιχνίδια για εθισμό και «αποβλάκωση» των παιδιών. Ωστόσο, με τις κατάλληλες μετατροπές, μπορούν να χρησιμεύσουν και στην εκπαίδευση και προστασία μικρών και μεγάλων.

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015 09:06

Εκατοντάδες σχολεία "έσβησαν" από το χάρτη

Μπορεί η σημερινή πολιτική ηγεσία να έχει δηλώσει στις προγραμματικές της δηλώσεις ότι τερματίζει την πολιτική των καταργήσεων και των συγχωνεύσεων των σχολικών μονάδων και στα πλαίσια αυτά να έχει προχωρήσει σε ανάκληση σχετικών εγκυκλίων ωστόσο δε συνέβη το ίδιο με τις προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες.

Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 15:12

Λιγότερη ύλη στο Δημοτικό

Τι περιέχει το νέο πλαίσιο που προετοιμάζει το υπουργείο για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 21:42

Ρομποτική για μαθητές από 8 έως 12 χρονών

ΠΕΚΑΠ και WRO Hellas συνεργάζονται στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής «Η δική μου πόλη», για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 χρόνων, στο πλαίσιο διάδοσης της νέας μεθόδου STEM και της ένταξής της στο σύστημα διδασκαλίας στη χώρα μας.

Την πεζογράφο, κριτικό και μεταφράστρια Άλκη Ζέη, αναγόρευσε το πρωί της Πέμπτης Επίτιμη Διδάκτορα του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σελίδα 1 από 14

50 δημοφιλείς αναζητήσεις