Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 10:29

Ψηφιακό Μάρκετινγκ και κοινωνικά δίκτυα

Ξεκινά το Φεβρουάριο η 2η Εκπαιδευτική Σειρά στο πρόγραμμα «Ψηφιακό μάρκετινγκ και κοινωνικά δίκτυα»-DigiMa του ΚΕΚ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς την εβδομάδα αυτή ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς.

Συνεχίζοντας δυναμικά τη δραστηριότητά του, ο σύλλογος BEST Chania του Πολυτεχνείου Κρήτης με στόχο την ανάπτυξη των φοιτητών μηχανικών ανά την Ευρώπη, δίνει την ευκαιρία σε 300 φοιτητές, 19 διαφορετικών χωρών, να επισκεφτούν τα Χανιά με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Μηχανικών.

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΧΟΛΗ Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

H Σύγχρονη Σχολή Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου για 5η συνεχή χρονιά και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, πραγματοποιεί την ιδιαίτερα επιτυχημένη διημερίδα «Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη» η οποία θα λάβει χώρα στις 15 & 16 Μαρτίου 2014, στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων στο Περιστέρι (Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114).

Αν η φιλία προϋποθέτει τον αλτρουισμό, μπορεί να εναρμονισθεί με τον εγωισμό;

Η συνήθης επιδίωξη του προσωπικού συμφέροντος και της ευχαρίστησης συμβιβάζεται με τη στάση προσφοράς που συνεπάγεται η φιλία; Η αγάπη προς τον εαυτό μας αποκλείει την αγάπη προς τον άλλον;

Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 22:11

Τρεις μέρες στον "Παράδεισο"...

...για τους φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης

Ο σύλλογος BEST του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στη κατασκήνωση "Παράδεισος" του Ρεθύμνου (6-8 Δεκεμβρίου).

Στα άδυτα μονοπάτια της γνώσης

H Ένωση Ελλήνων Φυσικών και το ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ, διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά την ξεχωριστή συνάντηση αριστούχων μαθητών Β΄ & Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου του σχολικού έτους 2013 στο ΤΕΙ Αθηνών στο Αιγάλεω και στο ξενοδοχείο Τιτάνια, Πανεπιστημίου 52 στις 13-14-15 Δεκεμβρίου 2013.

Σελίδα 1 από 4

50 δημοφιλείς αναζητήσεις