Το SchoolKit είναι ένα πλήρες, εύχρηστο, απόλυτα παραμετροποιήσιμο πρόγραμμα διαχείρισης φροντιστηρίων, που μπορεί να καλύψει το σύνολο των διοικητικών, διαχειριστικών και εκπαιδευτικών αναγκών.

Οι μαθητές θέλουν λιγότερα μαθήματα, μεγαλύτερα διαλείμματα, μικρότερη διδακτέα ύλη, όπως προωθεί το υπουργείο Παιδείας; Οχι! Δεν είναι αυτοί οι κύριοι λόγοι για τους οποίους δεν είναι ικανοποιημένοι από το σχολείο τους. 

Είστε εκπαιδευτικός; Δείτε πόσο υψηλό είναι το επίπεδο της Ενσυναίσθησης, της Ενεργητικής σας Ακρόασης και της Αποτελεσματικότητας στο διδακτικό έργο!

 

Ακούμε συχνά, κυρίως τους γονείς, να κατηγορούν τα βιντεοπαιχνίδια για εθισμό και «αποβλάκωση» των παιδιών. Ωστόσο, με τις κατάλληλες μετατροπές, μπορούν να χρησιμεύσουν και στην εκπαίδευση και προστασία μικρών και μεγάλων.

Ελεγε ότι δεν ήταν «ούτε άγιος ούτε προφήτης». Είχε εκφράσει τη λύπη του που τον παρουσίαζαν σαν «ένα είδος ημίθεου».

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 08:43

Τα χάλια της παιδείας και οι ευθύνες

Μπορεί οι πάντες να αναγνωρίζουν ότι η παιδεία, αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση για το μέλλον, ιδιαίτερα για μια χώρα όπως η Ελλάδα που όχι μόνο βρίσκεται σε βαθιά κρίση, αλλά έχει απόλυτη ανάγκη την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου στο οποίο στηρίχθηκε για δεκαετίες, αλλά στην πράξη κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να την υπονομεύσουν. Το βλέπουν, το βιώνουν χιλιάδες φοιτητές επί τρεις μήνες τώρα με την αδυσώπητη σύγκρουση στα πανεπιστήμια, που οδηγεί με μαθηματική βεβαιότητα πλέον στην απώλεια του εξαμήνου, με ότι αυτό συνεπάγεται και για τούς φοιτητές και για τις οικογένειες τους.

Σελίδα 1 από 7

50 δημοφιλείς αναζητήσεις