Επιλέγω Φροντιστήριο

Πριν επισκεφτώ ένα φροντιστήριο για την εγγραφή μου, έχω την ευκαιρία να το γνωρίσω μέσα από το διαδίκτυο και να ελέγξω τη φήμη του και τον επαγγελματισμό του. Ανοίγω τον υπολογιστή μου και απαντώ στα εξής:

 1. Υπάρχει στην αναζήτησή μου;
  Κάνω μία αναζήτηση που να περιλαμβάνει τη λέξη φροντιστήρια και την περιοχή μου (πχ φροντιστήρια Πεντέλη)

 2. Σε ποια θέση;
  Η google είναι μία αναγνωρισμένη εταιρεία που έγινε γνωστή σε όλο τον πλανήτη γιατί έχει την ικανότητα να αναγνωρίζει αυτό που οι χρήστες βρίσκουν ενδιαφέρον. Το φέρνει πάντα στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων. Αξίζει μάλλον να λάβω υπόψη μου την θέση στην οποία κατατάσσει την εμφάνιση του φροντιστηρίου.

 3. Υπάρχει στους οδηγούς εκπαίδευσης;
  Κάθε αξιόλογη επιχείρηση εκπαίδευσης έχει την ικανότητα να μετέχει με μία δυναμική παρουσία στους οδηγούς εκπαίδευσης.

 4. Διαθέτει μία σύγχρονη - επαγγελματική ιστοσελίδα;
  Στον σύγχρονο κόσμο τα φροντιστήρια που προετοιμάζουν τα παιδιά για το μέλλον τους πρέπει να είναι ένα βήμα πιο μπροστά από την εποχή τους. Ας σκεφτώ λοιπόν... Σε ποια δεκαετία ανήκει η ιστοσελίδα που βλέπω; Πόσο ενημερωμένο είναι το περιεχόμενο; Το περιεχόμενο είναι πρωτότυπο ή αντίγραφο πολλών φροντιστηρίων.

 5. Ποια είναι τα σημεία υπεροχής του;
  Κάθε αξιόλογο φροντιστήριο προβάλλει στις εμφανίσεις του μία σειρά από σημεία υπεροχής έναντι των άλλων. Πρέπει να εντοπίσω αυτά κυρίως που με αφορούν και να δω αν ανταποκρίνονται στους δικούς μου στόχους.

 6. Πόσοι και ποιοι το προτείνουν στα social media;
  Το facebook, το twitter, το google+ και όλα τα άλλα κοινωνικά δίκτυα είναι ένας ακόμη σημαντικός δείκτης. Το φροντιστήριο έχει παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα; Πόσοι άνθρωποι μιλούν για το φροντιστήριο που ψάχνω; Μου το έχει προτείνει κανένας φίλος; Πόσα likes έχει η σελίδα του;

Τώρα ξέρω από που να αρχίσω...

50 δημοφιλείς αναζητήσεις