Γιατί να προβληθώ στο Μάθημα;

Η προβολή στον Μέγα Οδηγό Εκπαίδευσης ΔΕΝ είναι καταχώρηση σε κατάλογο. Στον Μέγα Οδηγό Εκπαίδευσης ΔΕΝ μπορεί να προβληθεί οποιαδήποτε επιχείρηση εκπαίδευσης. Δείτε ποια είναι τα πραγματικά πλεονεκτήματα και τι πρέπει να κάνετε για τη δική σας προβολή.

 1. Υγιείς επιχειρήσεις

  Η εμφάνιση του εκπαιδευτικού σας οργανισμού μεταξύ χιλιάδων άλλων, εκ των οποίων αρκετοί έπαψαν να παρέχουν υπηρεσίες και παραμένουν σε καταλόγους σαν απολιθώματα, δεν αποτελεί προβολή για τον οργανισμό σας. Ο Μέγας Οδηγός Εκπαίδευσης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ταυτοποίηση και στην πιστότητα των στοιχείων που δίνονται ως πληροφορίες στους επισκέπτες. Γονείς και μαθητές γνωρίζουν πως κάθε εκπαιδευτικός οργανισμός που εμφανίζεται στον Μέγα Οδηγό Εκπαίδευσης είναι ένας υγιής οργανισμός που υπάρχει και μπορεί να προσφέρει πραγματικές υπηρεσίες εκπαίδευσης. Σε κάθε διδακτικό έτος ολοκληρώνουμε μία διαδικασία ταυτοποίησης για τις επιχειρήσεις εκπαίδευσης που προβάλλονται. Έγινε ήδη για το διδακτικό έτος 2012-2013 και επαναλαμβάνεται για το έτος 2013-2014. Η εγκυρότητα των πληροφοριών δίνει κύρος στον Μέγα Οδηγό Εκπαίδευσης και προσφέρει αξιοπιστία στη δική σας προβολή.
 2. S.E.O. (Search Engine Optimization)

  Η θέση στην οποία κατατάσσει η google την εμφάνιση του εκπαιδευτηρίου σας στις πιο διαδεδομένες αναζητήσεις της κατηγορίας είναι εξαιρετικά σημαντική. Αν η google για κάποιον λόγο σας αγνοεί θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη και να το αντιστρέψετε με τις κατάλληλες δράσεις.
  Για κάθε εκπαιδευτική επιχείρηση που προβάλλεται στον Μέγα Οδηγό Εκπαίδευσης γίνεται μία ολοκληρωμένη μελέτη στόχευσης σε λέξεις κλειδιά που οδηγούν σε επιλεγμένα links και θα φέρουν την ιστοσελίδα του εκπαιδευτηρίου πολύ ψηλότερα στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Ο στόχος ενισχύεται σημαντικά από στοχευμένη αρθρογραφία σε blogs υποστήριξης και από τη συνεχιζόμενη άνοδο της κατάταξης του Οδηγού στο Ελληνικό Rank.
 3. Promotion σε social media

  Η δύναμη των κοινωνικών δικτύων, όπως το facebook, το twitter ή το google+, είναι πολύ σημαντική και μεγάλα διαφημιστικά πακέτα βασίζονται αποκλειστικά στην προώθηση μέσα από αυτά.
  Στον Μέγα Οδηγό Εκπαίδευσης επενδύουμε ουσιαστικά στα κοινωνικά δίκτυα για την προώθηση των επιχειρήσεων εκπαίδευσης, εστιάζοντας την προσοχή των μαθητών και των γονέων στην κοινοποίηση. Παροτρύνουμε τους μαθητές να κάνουν like και να δείξουν το δικό τους εκπαιδευτήριο -  στους φίλους τους. Ενσωματώνουμε εφαρμογές των κοινωνικών δικτύων της επιχείρησης στην παρουσίαση ώστε ο χρήστης να έρχεται άμεσα σε επαφή με τη σελίδα δικτύωσης της επιχείρησης, να σχολιάζει, να κοινοποιεί, να κάνει likes και να αναπαράγει την εμφάνισή σας στους φίλους του και αυτοί στη συνέχεια στους δικούς τους. 
 4. Ευελιξία - προσαρμογή

  Οι δύο αυτές λέξεις είναι κλειδιά για τη διάρκεια και την αντοχή μιας εκπαιδευτικής επιχείρησης στις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος. Τις λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη.
  Η προβολή σας στον Μέγα Οδηγό Εκπαίδευσης έχει μελετηθεί σε βάθος για να έχετε τα μέγιστα κέρδη από αυτή. Ένα από τα δυνατά της προτερήματα είναι ότι έχει την ευελιξία να προσαρμόζεται και σε κάθε περίοδο να εστιάζει στα σημεία υπεροχής που θέλετε και πρέπει να τονίσετε για να ξεχωρίσετε στον ανταγωνισμό. Η προβολή σας δεν είναι στατική αλλά μπορεί διαφοροποιείται και να εξελίσσεται παράλληλα με την ιστοσελίδα σας.
 5. Ειδικές υπηρεσίες για την ιστοσελίδα σας

  Είναι βέβαιο πως δεν είναι καθόλου καλό στη σημερινή εποχή να μην έχετε ιστοσελίδα στο ίντερνετ. Αν όμως η ιστοσελίδα που έχετε δεν είναι επαγγελματική είναι καλύτερο να μην έχετε ή έστω να μη την προβάλλετε. Αν η ιστοσελίδα σας δεν έχει πρωτότυπο υλικό αλλά επαναλαμβάνει το υλικό άλλων ιστοσελίδων, αν θυμίζει προηγούμενη δεκαετία, δεν είναι ενημερωμένη και έχει συνδέσμους που δεν λειτουργούν ΜΗ την προβάλλετε. Αν ο εκπαιδευτικός σας οργανισμός ισχυρίζεται πως προετοιμάζει τους μαθητές για το μέλλον τους δεν μπορεί να είναι αναχρονιστικός. Πρέπει τουλάχιστον να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της εποχής και να έχει τα ελάχιστα standards επαγγελματικής εμφάνισης, υποδομής και ενημέρωσης στο διαδίκτυο.
  Ο Μέγας Οδηγός Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με την Eduservices, μπορεί να σας παρέχει τα ελάχιστα αυτά standards χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση στην τιμή προβολής. Για να κάνουμε πραγματικά αποτελεσματική την προβολή σας, ώστε οι γονείς και οι μαθητές να μη δουν απλώς την ιστοσελίδα σας αλλά να σας επισκέπτονται και στη συνέχεια, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την κατασκευή, την υποστήριξη και τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας χωρίς καμία επιβάρυνση στην τιμή προβολής.

Προβολή στον Μέγα Οδηγό Εκπαίδευσης