Τι είναι το μάθημα;

Το Μάθημα [mathima.gr] είναι ο Μέγας Οδηγός Εκπαίδευσης που βοηθά όλους όσους αναζητούν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση για τους ίδιους ή για τα παιδιά τους. Για τον σκοπό αυτό δημιουργούμε συνεργασίες με πολλούς εκπαιδευτικούς φορείς και εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες πηγές το Μάθημα, ώστε να αποτελεί ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό εργαλείο για όλους. Οι βασικές ενότητες στο Μάθημα είναι οι εξής:

 • Επιλογή εκπαίδευσης
  Πριν επιλέξετε εκπαίδευση για σας ή για τα παιδιά σας επισκεφτείτε στο Μάθημα τον Μέγα Οδηγό Εκπαίδευσης. Αρκεί να επιλέξετε το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια να αναζητήσετε τοπικά τους ανθρώπους και τις εκπαιδευτικές επιχειρήσεις που μπορούν να σας προσφέρουν την εκπαίδευση που χρειάζεστε. Τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και φοιτητικά, κέντρα ξένων γλωσσών, ιδιωτικές σχολές, κολλέγια και κάθε μορφή εκπαίδευσης από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς μέχρι τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο βρίσκονται εδώ.
 • Εκπαιδευτικά νέα
  Στο Μάθημα θα ενημερωθείτε έγκυρα για ότι συμβαίνει στον χώρο της εκπαίδευσης. Θα βρείτε ακόμη πηγές και επισυνάψεις στις οποίες μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες. Η επιλογή των ειδήσεων εστιάζεται κυρίως στην χρησιμότητά της για το άτομο που αναζητά εκπαίδευση και όχι ιδιαίτερα στις αντιπαραθέσεις μεταξύ των φορέων της εκπαίδευσης. (Δεν υποτιμούμε καθόλου τις αντιπαραθέσεις απλά δεν εντάσσονται στη φιλοσοφία αυτής της ιστοσελίδας).
 • Εκπαιδευτικό υλικό
  Αναζητήστε στο Μάθημα εκπαιδευτικό υλικό για κάθε αντικείμενο και βαθμίδα εκπαίδευσης. Θα βρείτε μία δυναμική ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που συγκεντρώνει διαρκώς νέα εκπαιδευτικά εργαλεία όπως εκπαιδευτικά e-books, εκπαιδευτικά videos, συλλογές εικόνων, εκπαιδευτικά λογισμικά και εφαρμογές, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά άρθρα, εκπαιδευτικά παιχνίδια γνώσεων, quiz, τεστ, ασκήσεις, σχολικά διαγωνίσματα και πολλά άλλα εκπαιδευτικά υλικά για μαθητές, φοιτητές και διδάσκοντες.
 • Ιστοσελίδες εκπαίδευσης
  Περιηγηθείτε σε ένα πανόραμα ιστοσελίδων εκπαίδευσης στο διαδίκτυο. Εκπαιδευτικοί φορείς, εκπαιδευτικά portals, ιστοσελίδες και blogs εκπαιδευτικών, φοιτητικά sites & blogs, όλα τα ξένα πανεπιστήμια, κυπριακές & ξένες ιστοσελίδες εκπαίδευσης, franchise εκπαίδευσης, ηλεκτρονικά καταστήματα εκπαιδευτικού υλικού και πολλά άλλα.
Αν αγαπάς την εκπαίδευση το Μάθημα σου ανήκει.

Μπορείτε να συμμετέχετε στις συζητήσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας στο forum, να συμμετέχετε σε ψηφοφορίες, να αξιολογήσετε το υλικό, να μοιραστείτε το περιεχόμενο μέσα από τα κοινωνικά δύκτια (facebook, twitter, google+) με τους φίλους σας και να προτείνετε το δικό σας εκπαιδευτικό περιέχομενο.

Δείτε τα προνόμια των μελών στο μάθημα και αποκτήσετε γρήγορα και απλά τον δικό σας λογαριασμό.

Μέλος στο Μάθημα | Προβολή στο Μάθημα

50 δημοφιλείς αναζητήσεις