Ειδοποίηση
  • Google Geocoding API error: You are over your quota.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ (Πεντέλη)

φροντιστηριο δυναμικο

Διεύθυνση

  • Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 13 και Ηρώων Πολυτεχνείου 29 (πλατεία)
  • Πόλη: Νέα Πεντέλη

Επικοινωνία

  • Τηλέφωνα: 2108048919 - 2108100606
  • E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Φροντιστήριο Μ.Ε φροντιστήριο ΔΥΝΑΜΙΚΟ - Νέα Πεντέλη Αττικής ιδρύθηκε τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2003 από τους εκπαιδευτικούς Καμπά Νικόλαο και Χρήστο Νικολόπουλο θέλοντας να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό εκπαιδευτικό οργανισμό, βασιζόμενο στη δουλειά, την θέληση και την φροντίδα των μαθητών.

Το Φροντιστήριο Μ.Ε  φροντιστήριο ΔΥΝΑΜΙΚΟ - Νέα Πεντέλη Αττικής και οι συνεργάτες του χωρίς να έχουν χάσει καθόλου από την ορμητικότητα τους, με εφόδια την πείρα και με την ειλικρίνεια που πάντα τους διέκρινε απευθύνονται, σε συνειδητοποιημένους μαθητές και ενεργούς γονείς.

Όλα αυτά τα χρόνια η υπευθυνότητα και η επαγγελματική μας συνέπεια, το μεράκι και η προσωπική σχέση με κάθε μαθητή , η άρτια εκπαιδευτική κατάρτιση των συνεργατών μας, το άνετο και λειτουργικά διαμορφωμένο περιβάλλον ήταν είναι και θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ μας.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας δείξουμε τον πρωτοποριακό τρόπο εκπαίδευσης που οδηγεί τους μαθητές και τις μαθήτριές μας στην επιτυχία.

Γονείς και μαθητές αξιολογούν. Βοηθήστε μας να επιλέγουμε για εσάς τους καλύτερους!

Εάν έχετε επιλέξει μέσα από το Μέγα Οδηγό Εκπαίδευσης ένα ιδιωτικό σχολείο, φροντιστήριο ή σχολή, αξιολογήστε το άτυπα και στείλτε μας ένα email με τις εντυπώσεις σας. Πείτε μας ποια εντύπωση έχετε για τον επαγγελματισμό των ανθρώπων, το επίπεδο σπουδών, τις εγκαταστάσεις, την οργάνωση. Πόσο αποδοτική ήταν η συνεργασία σας κι αν πετύχατε μέσα από αυτή τον αρχικό στόχο. Πείτε μας αν η εικόνα του εκπαιδευτηρίου στο διαδίκτυο δικαιώνει ή όχι τις πραγματικές υπηρεσίες εκπαίδευσης που παρέχει.

  • Εάν για κάποιο εκπαιδευτήριο έχουμε επώνυμα θετικά σχόλια τότε αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθούν από το εκπαιδευτήριο ως καλές συστάσεις και να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του.
  • Εάν για κάποιο εκπαιδευτήριο έχουμε επανειλημμένα και επώνυμα αρνητικά σχόλια από διάφορους γονείς τότε δεν επιτρέπουμε την ανανέωση της προβολής του. Υπάρχουν άλλωστε πολλά sites στα οποία μπορεί εύκολα και φτηνά να προβληθεί το εκπαιδευτήριο.
  • Το κάθε εκπαιδευτήριο ενημερώνεται για τα σχόλια που αφορούν σε αυτό και σε καμιά περίπτωση δεν κοινοποιούνται σχόλια για άλλα εκπαιδευτήρια.

Η παραπάνω τακτική βοηθά να διατηρούνται στον Μέγα Οδηγό Εκπαίδευσης μόνο αξιόλογοι εκπαιδευτικοί οργανισμοί που είναι αποδοτικοί, ανταποκρίνονται με επιτυχία στο έργο τους και προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση και τα emails όλων σας.
Επικοινωνήστε με το Μάθημα

50 δημοφιλείς αναζητήσεις